Nyt tilbud på Vintappergården

Værkstedet Garderhøj og Villaen er i disse dage ved at flytte ind på Vintappergården, der ligger ved Mariebjerg Kirkegård i Gentofte. Her vil de fra d. 17. marts være ét samlet beskæftigelsestilbud med navnet ’Vintappergården’.

Billede af Vintappergården

De 28 borgere og fem personaler kommer til at få deres daglige gang i helt nyrenoverede lokaler i natursmukke omgivelser og bliver et beskæftigelsestilbud med en ny sundhedsfaglig profil. Der vil være daglig motion for alle og forskellige aktiviteter, der understøtter borgernes sundhed.

Borgerne kan arbejde med gartneropgaver på Mariebjerg Kirkegård, forskellige opgaver i IKEA, og så fortsætter de med at løse montageopgaver for fx Eldon Biologicals A/S, som de pakker blodtypekort for.

Som på resten af JAC har borgerne mulighed for at tage kurser og læringsforløb, og Vintappergården har et helt nyt arbejdsrettet læringsforløb på trapperne.

I vil høre mere om vores nye tilbud, når de er kommet på plads, men har du allerede nu spørgsmål, kan du kontakte funktionsleder Troels Malthe Pedersen på tlf.: 51 64 83 61.

Vintappergården bliver i øvrigt nabo til Nextjobs Gartnerteam, der flytter fra Garderhøj og ind i den anden ende af bygningen. Vintappergårdens nye adresse er Lyngbyvej 485, 2820 Gentofte, tlf.: 30 66 83 32.