Socialpædagog med interesse for fotografi søges (genopslag)

Har du erfaring med at tage billeder, billedbehandle og brænder du for at arbejde med mennesker med særlige behov? Og har du lyst til at være en del af en af Danmarks Bedste Arbejdspladser?

Raatstof Medie søger en socialpædagog til en 32-35 timers stilling med ansættelse pr. 1. april 2017. Stillingen er et genopslag, da vi ikke fandt en egnet kandidat i første omgang.

Raatstof Medie er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC), der netop er blevet kåret til en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. På JAC har vi et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. Vi lægger stor vægt på at have et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Om stillingen

Raatstof Medie er et beskyttet dagtilbud på JAC, hvor borgere med udviklingshæmning kan arbejde og udvikle sig inden for en bred vifte af opgaver inden for film, foto og layout. Raatstof Medie fungerer som en mindre medievirksomhed og løser opgaver både for eksterne kunder og internt for JAC. Tilbuddet har sit eget professionelle fotostudie, der er specialindrettet og handicapvenligt, så alle borgere kan deltage.

Din rolle vil være at stå for gruppen af borgere, der arbejder med foto og billedbehandling. Du skal igangsætte og oplære borgerne i fotoopgaver og billedbehandling, strukturere deres opgaver og give dem pædagogisk støtte og vejledning undervejs i arbejdet. Raatstof Medie får ofte større opgaver, som både kan være film og grafisk arbejde, hvor du skal samarbejde med de tre andre personaler i Raatstof Medie om at løse dem.

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Alle borgere får derfor tilbudt kurser og læringsforløb som en del af deres dagtilbud for at give dem nye muligheder i livet. Raatstof Medie står bl.a. for at afholde kurset ’Fotografarbejde’, som du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre.
Derudover skal du være med til at udarbejde pædagogisk dokumentation på borgerne og generelt indgå i det daglige produktionsarbejde i Raatstof Medie.

Hvem er du?

• Du har en pædagogisk uddannelse eller stor erfaring inden for området
• Du har erfaring med foto og billedbehandling
• Du kan lære fra dig og møder borgerne med anerkendelse og godt humør
• Du kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde med både sagsbehandlere, pårørende og teamet
• Du kan formulere dig skriftligt, da der også er en del dokumentationsarbejde.

Hvad kan vi tilbyde?

• Ansættelse på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser
• Stor indflydelse på dit daglige arbejde og rig mulighed for faglig sparring og udvikling
• En arbejdsplads der tror på, at alle mennesker kan udvikle sig og har stor fokus på læring
• En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 32-35 timer, og arbejdstiden ligger mellem kl. 8-16 i hverdagene. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst på området. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Stillingen ønskes besat den 1. april 2017.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Troels Malthe Pedersen på tlf.: 51 64 83 61. Du kan læse mere om Raatstof Medie her

Sådan søger du

Ansøgningsfristen er den 20. februar 2017, kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 8. Du ansøger ved at klikke på linket her