JAC inviterer til julemarked

Kom og køb håndlavet brugskunst fra vores værksteder, unika julepynt, genbrugsting, lækker julemad og meget mere, når vi byder indenfor til julemarked lørdag den 26. november kl. 10.00-15.00.

Billede af nisser, kopper, skærebrædder og kort fra JAC

Traditionen tro holder vi stort julemarked med alt, hvad hjertet kan begære af juleting, julepynt og julemad. Tag hele familien under armen og kig forbi til årets hyggeligste julemarked.

Juleriet starter allerede på parkeringspladsen, hvor Nextjobs Gartnerteam spreder hygge med salg af gran og julegrønt, mens Værkstedet Garderhøj sælger vafler.

Kom og køb unikajulegaver

Indenfor i varmen kan du shoppe løs blandt smukke håndlavede krus, skåle og smykker i keramik, slidstærke håndvævede viskestykker i flotte farver, babysengetøj, håndmalede julekort, unika julepynt, håndsnedkererede skærebrædder, rugbrødsforme, bordskånere, træinstrumenter og diverse julegodter. Som noget nyt i år har vi bl.a. flotte nisser, designervaser og –lysestager i beton.

Kreativt workshopområde for børn

Til de små er der mulighed for at lave juledekorationer og sjove klippe-klistre-ting. Man kan også være heldig at møde julemanden, der deler gaver ud eller prøve sjove aktiviteter som fiskedam, lykkehjul, tombola og lotteri med spændende præmier, rundt omkring i huset.

Lækker julemad

Hvis sulten melder sig, er der kl. 11.00-14.30 flæskestegssandwich med det hele og risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce på menuen i Nextjobs Café Nema, der også sælger pølsehorn til børnene. På 2. sal byder Nextjob også på gløgg- og æbleskivecafé, mens der på Tekstilværkstedet er salg af friskbagte småkager. 

Få julebilledet på plads

Hos Raatstof Medie kan du få taget portrætfotos i sort/hvid eller farver til gode priser i deres handicapvenlige fotostudie, som er indrettet med professionelt udstyr, der kan styres via iPad.

Julemarkedet bliver krydret med juletoner fra Sandtoftens Kor, der synger i Café Nema kl. 10.45 og et luciaoptog i stueetagen kl. 13.00. Hele dagen vil en pianist hygge om gæsterne i Café Nema.

Det hele sker på Sandtoften 3-7, 2820 Gentofte – og der er gratis adgang. Vi tager MobilePay (bortset fra Café Nema, der kun tager Dankort og kontanter).

For mere information kontakt kommunikationsmedarbejder Rikke Strøyer Christophersen på tlf.: 20 35 19 82, e-mail: rsc@gentofte.dk.

 

Invitation til julemarked

Du kan downloade og printe invitationen til vores julemarked her: