Pædagog søges til Udeliv og samvær

Brænder du for at arbejde med udvikling af mennesker, kan du lide at være ude i alt slags vejr, og har du lyst til at være med til at give en sårbar målgruppe livskvalitet? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en pædagog til en 37 timers stilling i vores aktivitets- og samværstilbud ’Udeliv og samvær’ per 1. december eller hurtigst muligt.

I Udeliv og samvær er der pt. ni borgere med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, de fleste med autismespektrumsforstyrrelser. Fælles for borgerne er, at de alle har behov for en tydelig struktur i deres hverdag og kan have udadreagerende adfærd. De har alle et omfattende til fuldt behov for støtte til at indgå i sociale relationer, til at varetage personlig hygiejne og ADL.

Om Udeliv og samvær

Vores praksis tager afsæt i udelivet. Dagligt bruger vi både bylivet og naturen som vores pædagogiske læringsrum til aktiviteter og til at arbejde med sociale kompetencer, brugerindflydelse og medbestemmelse hos borgerne. Du skal derfor være indstillet på dagligt at være ude i alt slags vejr. Vi går rigtig meget og benytter offentlige transportmidler til at transportere os rundt.

Vi bor på Bank-Mikkelsens Vej 15 i Gentofte sammen med aktivitets- og samværstilbuddet ’Nærvær og samvær’.

Alle kan udvikle sig og lære nyt

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi er inde i en spændende proces, hvor vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for vores borgere med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene – og kan være med til at sætte dit præg på processen.

Vi søger en kollega, som:

• Er uddannet pædagog og gerne har erfaring med målgruppen
• Er fysisk og psykisk robust
• Finder glæde ved at arbejde i uderummet – skov såvel som by
• Er fagligt velfunderet
• Besidder en god portion humor og formår at se det store i det små
• Kan arbejde selvstændigt med borgerne, i forhold til at kunne skabe et læringsrum for den enkelte.

Hvad kan vi tilbyde?

• En aktiv, spændende og livlig arbejdsplads, der netop er blevet certificeret som ’A Great Place to Work’
• Ansættelse i et lille team på fire personaler, hvor du vil få stor indflydelse på dit daglige arbejde
• Engagerede kolleger
• Rig mulighed for faglig udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer og aflønnes efter SL’s overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Stillingen ønskes besat senest pr. 1. december 2016 eller hurtigst muligt. Vi venter dog gerne på den rigtige kollega.

Sådan søger du

Send din ansøgning og dit cv til mpj@gentofte.dk senest fredag d. 21. oktober 2016 kl. 12. Vi afholder ansættelsessamtaler tirsdag d. 25. oktober 2016.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Maybritt Perlt Jeppesen på tlf.: 51 41 88 55. Læs mere om Udeliv og samvær her