Kom til Kultur der Dur

Kom og mød vores værksteder og iGenbrug til årets Kultur der Dur, onsdag d. 24. august kl. 12-19. Festivalen, som i år kan fejre 30 års jubilæum, byder på topnavne som Johnny Deluxe, Basim og kopibandet Gasbox.

Billede af Basim på Kultur der Dur

Igen i år kan du opleve JAC på festivalpladsen, når den traditionsrige festival Kultur der Dur løber af stablen. Du kan shoppe fine brugsting fra vores værksteder og gøre gode loppefund hos iGenbrug.

Som noget nyt sted finder festivalen sted på Plænen på Kellersvej i år pga. den kommende ombygning af Bank-Mikkelsens Vej-området.  

Masser af musik og underholdning

I år er det 30 år siden, at Kultur der Dur for første gang så dagens lys, og den populære festival kan endnu en gang præsentere et flot musikprogram. Kopibandet Gasbox åbner festivalens store scene med et bredt repertoire af Gasolin- og Kim Larsen-numre, som senere bliver gæstet af den unge popsanger Basim og forskellige brugerbands fra bosteder. Det danske popband Johnny Deluxe lukker og slukker festivalen fra den store scene. Derudover kan du møde DJ Muneer fra Lav Noget Larm og Jørgen de Mylius på festivalens lille scene.

Giv den gas i aktivitetslounge

Center for Specialterapi og Sansning og samvær inviterer indenfor i en aktivitetslounge i Center for Specialterapis lokaler på Kellersvej, hvor man kan slå sig løs med bl.a. dåsekast, kørestolsringridning eller i det muntre køkken.

Overrækkelse af Kulturpris og præmier

Gladsaxe Kommunes borgmester åbner festivalen, mens Gentofte Kommunes borgmester Hans Toft overrækker årets Kultur der Dur-pris, der gives til en eller flere personer, som har ydet en særlig indsats eller opnået flotte resultater med at skabe fælles kultur og ligestilling for mennesker med udviklingshæmning. Hans Toft overrækker også præmier til vinderne af en plakatkonkurrence, hvor brugere på forskellige sociale tilbud har konkurreret om at lave illustrationer til plakaten og programmet for Kultur der Dur.

Et ligeværdigt liv for udviklingshæmmede

Nøgleordene for festivalen er: Et ligeværdigt liv for udviklingshæmmede. Retten til et liv med glæder, sorger, store og små oplevelser - et liv som alle andre.

Billetter

Billetter kan købes i forsalg frem til d. 19. august, bl.a. hos JAC på Sandtoften 3, 2820 Gentofte til følgende priser: Voksne: 220 kr., børn 5-15 år: 100 kr., børn til og med 4 år kommer ind gratis.

Billetter kan købes ved indgangen til følgende priser:
Voksne: 270 kroner, børn og unge 5-15 år: 125 kroner, børn til og med 4 år: Gratis.

Download program i pdf-format her

(Bruger du Internet Explorer og har problemer med at se programmet, kan du alternativ højreklikke på linket og vælge 'Gem destination som', gemme filen og herefter åbne den fra din computer)

 

For yderligere oplysninger:

Kontakt kommunikationsmedarbejder Rikke Strøyer Christophersen, rsc@gentofte.dk, tlf.: 20 35 19 82.