Nærvær og samvær søger passioneret pædagog

Brænder du for at arbejde med udvikling af mennesker med særlige behov? Er du til relationsarbejde og har lyst til at være med til at øge en sårbar målgruppes livskvalitet? Da en af vores kollegaer har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en ny kollega, som måske er dig?!

Stillingen er på 37 timer i vores aktivitets- og samværstilbud ’Nærvær og samvær’ med ansættelse pr. 1. juni 2016.

Nærvær og samvær er et aktivitets- og samværstilbud med 10 borgere med særlige behov, det kan være f.eks. udviklingsforstyrrelser som autisme og atypisk autisme. De er alle sensible, impulsstyret og har brug for genkendelighed i form af en fast daglig rytme. Samtidig har de et stort behov for nærhed og omfattende støtte fra personalet. Vi arbejder med flere mindre grupper i hverdagen for at kunne tilgodese borgernes individuelle behov, ønsker og interesser.

Nærvær og samvær er en del af Job- & Aktivitetscenteret (JAC) i Gentofte Kommune og ligger på Bank-Mikkelsens Vej 15 i Gentofte sammen med dagtilbuddet Udeliv og samvær.

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Vores udgangspunkt er, at alle skal have mulighed for at udvikle deres kompetencer ud fra zonen for nærmeste udviklingstrin. Vi er inde i en spændende proces, hvor vi tilrettelægger individuelle læringsforløb for vores borgere med udgangspunkt i deres kompetencer, ønsker og behov. Du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre læringsforløbene – og kan være med til at sætte dit præg på processen.

Vi arbejder pædagogisk ud fra en ”leanbaseret” metode, hvor vi strukturerer hverdagen.

Vi ønsker, at:

- Du er uddannet pædagog og har erfaring med målgruppen
- Du har erfaring med læring, totalkommunikation og sanseintegration
- Du er fysisk og psykisk robust
- Du har kørekort, da vi råder over en minibus et par gange om ugen
- Du er god til skriftlig dokumentation og har gode it-kompetencer
- Du har masser af humor.

Hvad kan vi tilbyde?

- Ansættelse i et team med fire andre kollegaer, hvor du vil få stor indflydelse på dit daglige arbejde
- Rig mulighed for faglig udvikling
- En aktiv, spændende og livlig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og engagerede kolleger
- En arbejdsplads, der vil sætte nye standarder for arbejdet med målgruppen.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen aflønnes efter SL’s overenskomst. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Stillingen ønskes besat pr. 1.juni 2016.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Maybritt Perlt Jeppesen på tlf.: 51 41 88 55 eller Nærvær og samvær på tlf.: 39 98 79 19 mellem kl. 8-9. Læs mere om Nærvær og samvær på www.jacinfo.dk

Sådan søger du
Send din ansøgning og dit cv til jacinfo@gentofte.dk og skriv ’Ansøgning Nærvær og samvær’ i emnefeltet. Ansøgningsfristen er tirsdag d. 19. april 2016 kl. 12. Vi afholder ansættelsessamtaler uge 17, 2016.