Valg på JAC


JAC har fået en ny brugerbestyrelse efter et spændende kampvalg d. 14. marts. 15 kandidater stillede op og 10 kan nu sætte sig på en bestyrelsespost.

Der var spænding til det sidste, da JAC’s borgere var i stemmeboksene for at vælge repræsentanter til JAC’s brugerbestyrelse. Forud havde der kørt valgkampagne en uge, hvor de 15 kandidater kæmpede om at få stemmer med mærkesager som ’Mere motion og bevægelse i arbejdstiden’ og ’Altid mulighed for at købe sund mad’.

Fire nye borgere er nu blevet valgt ind i bestyrelsen, mens seks fortsætter på posten. Valgdeltagelsen var høj, 97 vælgere satte deres kryds på stemmesedlen.

De nye medlemmer i bestyrelsen

Torben (Snedkeri & Montage)

Flemming (Snedkeri & Montage)

Helene (Tekstilværkstedet)

Johanne (Værkstedet Garderhøj)

Kim (Café Nema)

Camilla (Tekstilværkstedet)

Leif (Kreativitet og samvær)

Jens (Raatstof Medie)
Fam (Snedkeri og Montage)
Peter (Raatstof Medie)

Brugerne sidder på flertallet
JAC’s brugerbestyrelse blev etableret i 2010 og er særlig ved, at brugerne sidder på flertallet af pladserne. Ud over ti borgere består bestyrelsen af to personalerepræsentanter samt JAC’s centerleder, der fungerer som sekretær for bestyrelsen. Brugerbestyrelsen er med til at sikre, at borgerne på JAC har indflydelse på deres dagtilbud.  Kontakt Maybritt Perlt Jeppesen på tlf.: 51 41 88 55, hvis du vil vide mere om brugerbestyrelsen og dens arbejde.