Valgkamp på JAC

I øjeblikket kører der valgkampagne efter alle kunstens regler på JAC. D. 14. marts er der nemlig valg til JAC’s brugerbestyrelse og hele 15 kandidater stiller op til de kun 10 bestyrelsesposter.

Billede af valgplakater og borgere på JAC

’Mere motion og bevægelse i arbejdstiden’, ’Altid mulighed for at købe sund mad’ – det er bare nogle af de mærkesager, de 15 kandidater, som kommer fra JAC’s forskellige tilbud, vil kæmpe for, hvis de bliver valgt ind i JAC’s brugerbestyrelse.

Alle kandidater har fået lavet deres egen valgplakat, som pryder JAC’s gang og har en uge til at føre valgkamp. Vælgerne har mulighed for at brevstemme frem til d. 11. marts, hvis de ikke har mulighed for at sætte deres kryds i stemmeboksen på selve valgdagen, som løber af stablen i JAC’s kantine.

Hvem der bliver valgt ind i bestyrelsen offentliggøres d. 16. marts, når alle stemmer er talt op. Resultatet vil også kunne ses her på hjemmesiden.

Brugerne sidder på flertallet 

JAC’s brugerbestyrelse blev etableret i 2010 og er særlig ved, at brugerne sidder på flertallet af pladserne. Ud over ti borgere består bestyrelsen af to personalerepræsentanter samt JAC’s centerleder, der fungerer som sekretær for bestyrelsen. Brugerbestyrelsen er med til at sikre, at borgerne på JAC har indflydelse på deres dagtilbud.

Kontakt Maybritt Perlt Jeppesen på tlf.: 51 41 88 55, hvis du vil vide mere om brugerbestyrelsen og dens arbejde eller læs mere om bestyrelsen her.