Snedker med hjertet på det rette sted søges

Har du hænderne skruet rigtigt på, er innovativ og brænder for at hjælpe mennesker videre i livet?

Vi søger en snedker til vores beskyttede snedkerværksted. Her arbejder 15-20 borgere med udviklingshæmning, som du kan være med til at give et meningsfuldt og udviklende beskæftigelsestilbud.

Stillingen er et genopslag.

Om stillingen

JAC’s snedkerværksted har både sin egen designlinje og løser opgaver for eksterne kunder og internt i huset. Din primære arbejdsopgave bliver, sammen med en anden snedker, at oplære borgerne i maskiner og snedkeropgaver, strukturere deres opgaver og støtte og vejlede dem undervejs i snedkerarbejdet. Samtidig skal du også være med til at løse en del af snedkeropgaverne og generelt kvalitetssikre borgernes arbejde.

På JAC tror vi på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Alle borgere får derfor tilbudt kurser og læringsforløb som en del af deres dagtilbud for at give dem nye muligheder i livet. Snedkeriet står for at afholde kurser i snedkerarbejde, som du skal være med til at tilrettelægge og gennemføre.

Derudover skal du være med til at videreudvikle snedkeriets designlinje og skrive pædagogiske planer for borgerne.

Om dig

• Du skal have en snedkerfaglig uddannelse
• Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med det pædagogiske/socialfaglige område og kender til målgruppen, men det er ikke et krav.
• Du skal kunne lære fra dig og møde borgerne med anerkendelse og godt humør
• Du skal have mod på at arbejde med personlig pleje, da nogle borgere har brug for hjælp
• Du må gerne være innovativ og kreativ
• Du skal kunne formulere dig skriftligt
• Du skal både være igangsætter og kunne følge projekter til dørs.

Hvad kan vi tilbyde?

• Ansættelse i et lille team på fem, hvor du vil få stor indflydelse på dit daglige arbejde og Snedkeriet som dagtilbud
• En aktiv, spændende og livlig arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø
• Et udviklende og kreativt job med et stort potentiale.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid og aflønnes efter SL’s overenskomst for værkstedsassistenter med mulighed for at forhandle tillæg. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. marts 2016.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Troels Malthe Pedersen på tlf.: 51 64 83 61 eller snedker Dennis Mathiesen på tlf.: 45 28 05 35. Du kan læse mere om Snedkeriet her

Sådan søger du

Send din ansøgning, dit cv og eksamensbevis til jacinfo@gentofte.dk. Skriv 'Ansøgning snedker' i emnefeltet. Ansøgningsfristen er den 11. januar 2016, kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler ultimo januar 2016.