Vi inviterer til julemarked

Kom og køb smuk håndlavet brugskunst fra vores værksteder, unika julepynt, genbrugsting, lækker julemad og meget mere, når vi byder indenfor til julemarked lørdag den 28. november kl. 10.00-15.00.

Billede af hjerter og grankogler

Juletiden nærmer sig, og traditionen tro holder vi julemarked med alt, hvad det indebærer af julegran, julegaver og julemad.

Sandtoftens kor byder velkommen med julesange, når vi slår dørene op kl. 10.00. Juleriet starter dog allerede på parkeringspladsen, hvor Nextjobs Gartnerteam spreder hygge med salg af gran og julegrønt.

Indenfor i varmen kan du shoppe løs blandt smukke håndlavede krus, skåle og smykker i keramik, slidstærke håndvævede viskestykker i flotte farver, babysengetøj, håndmalede julekort, unika julepynt, håndsnedkererede skærebrædder, rugbrødsforme, bordskånere, træinstrumenter og diverse julegodter.

Kreativt workshopområde for børn

Til de små er der mulighed for at lave juledekorationer og sjove klippe-klistre-ting. Man kan også være heldig at møde julemanden, der deler gaver ud eller prøve sjove aktiviteter som fiskedam, lykkehjul, tombola og lotteri med spændende præmier, rundt omkring i huset.

Lækker julemad

Når sulten melder sig, er der flæskestegssandwich med det hele og risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce på menuen i Nextjobs Café Nema, der også sælger deres kirsebærsauce og hjemmelavede kirsebær-rabarbermarmelade til at tage med hjem. Nextjob byder også på salg af gløgg og æbleskiver, mens der på Tekstilværkstedet er salg af friskbagte småkager. 

Få julebilledet på plads

Hos Råtstof Medie kan du få taget portrætfotos i sort/hvid eller farver i deres handicapvenlige fotostudie, som er indrettet med professionelt udstyr, der kan styres via iPad.

Julemarkedet bliver krydret med juletoner fra et luciaoptog kl. 11.30 og en hyggepianist i Café Nema.

Kom og nyd stemningen og få købt dine julegaver i god tid. Det hele sker på Sandtoften 3-7, 2820 Gentofte – og der er gratis adgang. Husk gerne kontanter. Vi tager dankort, men der kan være ventetid.
 

Invitation til julemarked

Du kan downloade og printe invitationen til vores julemarked nedenfor.