Morten Ravn har søgt nye udfordringer

JAC har desværre måtte sige farvel til Morten Ravn, som var funktionsleder for Nextjob og tilbuddet 'Rengøring i BRFkredit', da han har fået nyt job som forstander på Elleslettegård.

Funktionsleder Morten Ravn får overrækt gave ved sin afskedsreception

Fredag d. 21. august tog JAC afsked med Morten Ravn ved en reception, hvor både borgere, kolleger og samarbejdspartnere var mødt frem med gaver og taler.

Morten indledte sin tid på JAC som praktikant på Tekstilværkstedet, hvor han senere blev fastansat. I år 2002 blev han headhuntet som jobkonsulent til Nextjob, der var blevet etableret året før. Her arbejdede han først som jobkonsulent i det daværende ’Job & Pension’ og var siden med til at starte individuelle afklaringsforløb op, indtil han i maj 2010 blev funktionsleder for Nextjob og Rengøring i BRFkredit.

Vi kommer til at savne Morten og ønsker ham stort tillykke med den nye stilling og alt mulig held og lykke fremover!

Mortens stilling bliver nu slået op, og indtil en ny leder er ansat, vil centerleder Ann-Christina Matzen fungere som leder for Rengøring i BRFkredit samt Nextjobs Afklaringsteam og STU. Lars Urup vil fungere som leder for iGenbrug og Café Nema, mens Troels Malthe Pedersen vil fungere som leder for Gartnerteamet.