Kom til Kultur der Dur-festival

Kom og mød vores værksteder, Café Nema, iGenbrug, Snoezelhuset og Center for Specialterapi til årets Kultur der Dur, onsdag d. 19. august kl. 11-19. Festivalen byder også på store topnavne som L.I.G.A., Wafande og Birthe Kjær, der alle indtager festivalens store scene.

Billede fra Kultur der Dur 2014

Igen i år kan du opleve JAC på festivalpladsen, når den traditionsrige festival Kultur der Dur løber af stablen på plænen på Bank-Mikkelsens Vej. Kultur der Dur er for mennesker med udviklingshæmning og alle andre, der har lyst til en dag med masser af musik, underholdning og kulinariske fornøjelser.

Koncerter, kunst og kulinariske fristelser

Kultur der Dur byder på masser af livemusik, der spiller op til dans og fællessang. Igen i år har Kultur der Dur gjort et scoop og kan præsentere det danske band L.I.G.A. på den store scene. Der bliver også mulighed for at svinge med på sprøde toner fra reggae-sangeren Wafande. Er man til mere traditionel dansk musik, åbner Birthe Kjær i år den store scene.  

Mellem de glade toner kan du shoppe fine brugsting, bl.a. hos vores værksteder; Snedkeri & Montage, Keramikværkstedet og Tekstilværkstedet. iGenbrug sælger gode loppefund, mens Cafe Nema byder på lidt godt til ganen. For de aktive er der mulighed for at få rørt hele kroppen i en stor hoppeborg, som Center for specialterapi står bag. Endelig har Sansning og samvær en fiskedam med præmier, mens Råtstof Medie har deres eget hjørne på pladsen, hvor de rapporterer fra dagens begivenheder.

Lounge med sanseoplevelser

De sidste års succes med lounge i salen på Bank-Mikkelsens Vej 2A fortsætter. Her kan du få en på opleveren i massagestole og vandseng til tonerne af blid loungemusik. Kørestolsbrugere er meget velkomne. Festivalens mange boder sørger for at stille appetit og tørst med lækker mad og drikke.

Overrækkelse af Kulturpris og præmier

Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst overrækker årets Kultur der Dur-pris, der gives til en eller flere personer, som har ydet en særlig indsats eller opnået flotte resultater med at skabe fælles kultur og ligestilling for mennesker med udviklingshæmning. Gentoftes borgmester Hans Toft overrækker præmier til vinderne af en plakatkonkurrence, hvor brugere på forskellige sociale tilbud har konkurreret om at lave illustrationer til plakaten og programmet for Kultur der Dur.

Et ligeværdigt liv for udviklingshæmmede

Nøgleordene for festivalen er: Et ligeværdigt liv for udviklingshæmmede. Retten til et liv med glæder, sorger, store og små oplevelser - et liv som alle andre.

Billetter

Billetter kan købes i forsalg frem til d. 14. august, bl.a. hos JAC på Sandtoften 3, 2820 Gentofte til følgende priser: Voksne: 220 kr., børn 5-15 år: 100 kr., børn til og med 4 år kommer ind gratis.

Billetter kan købes ved indgangen til følgende priser:
Voksne: 270 kroner, børn og unge 5-15 år: 125 kroner, børn til og med 4 år: Gratis.

Download program i pdf-format her

For yderligere oplysninger:
Kontakt kommunikationsmedarbejder Rikke Strøyer Christophersen fra Job- & Aktivitetscenteret, tlf.: 20 35 19 82