Nyt kursuskatalog for JAC

Vores nye katalog med læringsforløb, kurser og tilbud på JAC i 2015/2016 er nu ude.

Billede af kursuskatalog for JAC 2015/2016

På JAC har vi den holdning, at alle kan lære nyt og udvikle sig og dermed få nye muligheder i livet. Derfor har vi siden 2014 tilbudt kurser og læringsforløb til borgere på JAC som en del af deres dagtilbud. Vi er stolte over nu at kunne præsentere kataloget med kurser og læringsforløb på JAC i 2015/2016.

Den nye kursussæson begynder i september 2015 med kurser i bl.a. snedkerarbejde, fotografarbejde, havearbejde, IT og motion. Som noget nyt tilbyder vi i år et kursus i ’Det sunde liv’, som byder på motion, læring om sund kost og fysisk og psykisk velvære.

Tre kategorier af kurser og læringsforløb

Vi har stadig tre forskellige kategorier af læringsforløb og kurser, alt afhængigt af deres indhold og hvem de henvender sig til.

Arbejdsrettede læringsforløbDe arbejdsrettede læringsforløb handler om at arbejde og være på en arbejdsplads. De er til borgere, der gerne vil udvikle sig, og som er tilknyttet et beskyttet beskæftigelsestilbud på JAC.

Personlige interessekurser
De personlige interessekurser handler om sundhed, selvhjulpenhed og personlige interesser. Kurserne henvender sig til alle, uanset tilbud og funktionsniveau.

Individuelt tilrettelagte læringsforløbAlle borgere i aktivitets- og samværstilbud får tilbud om individuelle læringsforløb, hvor fokus især er på social og personlig udvikling.

Læringsforløb, kurser – og vores mange tilbud

I år er alle læringsforløbene i kataloget præsenteret med udgangspunkt i det dagtilbud, som udbyder kurset. Som noget nyt finder du også vores tilbud om støttet beskæftigelse på arbejdsmarkedet, som hører under Nextjob, og en kort præsentation af vores Center for specialterapi og Snoezelhus i kataloget.

Se kursuskatalog (e-paper)

Se kursuskatalog (pfd)

Bruger du skærmlæser, bør du vælge pdf-udgaven, da der kan være problemer med e-paper-udgaven.

Hvordan får jeg et kursus?

Er du som borger allerede i et tilbud på JAC, skal du kontakte personalet i dit tilbud. Er du ikke i et tilbud, anbefaler vi, at du i første omgang kontakter os og kommer ud og besøger os for at høre mere om et læringsforløb. Kontakt os på tlf.. 45 28 05 28 eller skriv til jacinfo@gentofte.dk

Til sagsbehandlere

JAC’s tilbud er åbne for unge og voksne med særlige behov i alle kommuner i henhold til Servicelovens § 103 og § 104. Et forløb kan også indgå som en del af et ressourceforløb. Kontakt os på tlf.: 45 28 05 28 eller skriv til jacinfo@gentofte.dk.