Nye funktionsledere i JAC

Troels Malthe Pedersen bliver ny funktionsleder for JAC's beskyttede værksteder, mens konstitueret funktionsleder Maybritt Perlt Jeppesen er blevet fastansat som funktionsleder for tre aktivitets- og samværstilbud i JAC.

Troels Malthe Pedersen bliver ny funktionsleder for JAC’s fem beskyttede værksteder; Snedkeri & Montage, Tekstilværkstedet, Råtstof Medie, Villaen og Garderhøj. Han kommer fra en stilling som jobkonsulent i Nextjob, hvor han siden 2010 har arbejdet i Afklaringsteamet med at afklare og formidle job til borgere med særlige behov. Troels er uddannet pædagog og er i gang med en diplomuddannelse i offentlig ledelse.

’Jeg ser frem til at blive en del af JAC og den spændende udvikling, som organisationen har sat i gang med at tilbyde læringsforløb og kompetenceudvikling til alle borgere. Gennem mit arbejde som jobkonsulent har jeg fået opbygget et stort netværk blandt offentlige og private virksomheder, og det har jeg tænkt mig at bruge fremadrettet til bl.a. at etablere læringsforløb for vores borgere på arbejdsmarkedet. Jeg kender allerede personalet på JAC fra mit arbejde i Nextjob og ved, at det er en kompetent gruppe mennesker, som jeg glæder mig meget til at skulle arbejde sammen med’, siger Troels.

Troels tiltræder stillingen 5. januar 2015. Han er 30 år, gift og skal være far for første gang i det nye år.

Maybritt Perlt Jepsen er uddannet pædagog og proceskonsulent i udvikling og forandring. Hun blev ansat som pædagog i JAC i 2004 og har siden været udviklingsmedarbejder og faglig koordinator på § 104-området i JAC, indtil hun i juni 2014 blev konstitueret funktionsleder for de tre aktivitets- og samværstilbud; Kreativitet og samvær, Nærvær og samvær samt Bevægelse og samvær. Det er disse tilbud, hun nu fast skal være leder for.

’Vi har igangsat en proces med at sammenlægge vores § 104-tilbud for at give tilbuddene en skarpere profil med øget specialisering og for dermed bedre at kunne matche borgernes behov. Jeg ser frem til at fortsætte denne proces sammen med personalet og til yderligere at få implementeret vores strategi og nye dokumentationsredskab ’Kompetencekompasset’. Og så glæder jeg mig også meget til at skulle fortsætte samarbejdet med vores brugerbestyrelse og JAC’s mange borgere, som jeg efterhånden kender rigtig godt efter så mange år i JAC’, slutter Maybritt.

Maybritt tiltræder stillingen 5. januar 2015. Hun er gift og har to voksne børn.