Ny brugerbestyrelse på JAC

JAC har fået en ny brugerbestyrelse efter et spændende kampvalg d. 26. februar. 19 kandidater stillede op, og 10 kan nu sætte sig på en bestyrelsespost. 

Nyvalgt medlem af JAC's brugerbestyrelse, Jens Pieneg, der arbejder på Råtstof Medie

Der var spænding til det sidste, da JAC’s borgere var til valgurnerne for at vælge repræsentanter til JAC’s brugerbestyrelse. Forud havde der kørt valgkampagne en uge, hvor de 19 kandidater kæmpede om at få stemmer med mærkesager som ’Mere motion og bevægelse i arbejdstiden’, ’Flere kurser og uddannelser’ og ’Tablets til alle tilbud’. 

'Jeg vil gøre en forskel'

Fem nye borgere er nu blevet valgt ind i bestyrelsen, mens fem er gengangere fra sidste valgperiode. Én af de nyvalgte er Jens Pieneg på 26 år, der arbejder på Råtstof Medie på JAC. Han gik til valg på at ville gøre en forskel og har mange idéer til, hvordan man kan gøre JAC til en bedre arbejdsplads:
 
- Jeg er meget glad for at være blevet valgt ind i bestyrelsen. Jeg kan bidrage med friske øjne på bestyrelsens arbejde og er sikker på, at jeg kan gøre en forskel. Der skal være plads til os alle, selv om vi er forskellige her på JAC. Jeg vil gerne ændre på vores gangarealer, så det er lettere at komme frem for kørestolsbrugere og medarbejdere, der bruger rollator som mig. Og så vil jeg kæmpe for at få nogle bedre og større elevatorer, så vi ikke skal stå så meget i kø og bruge så lang tid på fx at komme op og spise frokost i kantinen.

Den nye brugerbestyrelse 

De ti nyvalgte medlemmer i brugerbestyrelsen er: 

Kjeld Petersen (Snedkeri & Montage)
Flemming Grubbe (Snedkeri & Montage)
Helene Kit Holgersen (Tekstilværkstedet)
Johanne Jørgensen (Garderhøj)
Kim A. Nørgaard (Gartnerteamet, Nextjob)
Camilla Wagner (Tekstilværkstedet)
Niklas Damsholt (Ungeprogrammet, Nextjob)
Jens Pieneg (Råtstof Medie)
Hanne Sørensen (Keramikværkstedet)
Susan Normann Jacobsen (Keramikværkstedet)

Brugerne sidder på flertallet

JAC’s brugerbestyrelse blev etableret i 2010 og er særlig ved, at JAC's borgere sidder på flertallet af pladserne. Ud over ti borgere består bestyrelsen af to personalerepræsentanter samt JAC’s centerleder, der fungerer som sekretær for bestyrelsen. Brugerbestyrelsen er med til at sikre, at borgerne på JAC har indflydelse på deres dagtilbud. Kontakt Maybritt Perlt Jeppesen på tlf.: 51 41 88 55, hvis du vil vide mere om brugerbestyrelsen og dens arbejde eller læs mere om bestyrelsen her.

JAC's logo