Danmarks Bedste Arbejdsplads

JAC er kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads i både 2018 og 2019.

Tillid mellem medarbejdere og ledelse, stolthed over vores arbejde og et stærkt fællesskab er omdrejningspunktet for JAC som arbejdsplads. 

"Det er jo fantastisk, at vi er blevet kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads, men det kommer ikke bag på mig. Herude er det tilladt at fejle, og det er tilladt at prøve nye metoder og ting af. Der er tillid til, at man gør sit bedste. Det giver vildt meget energi. Og det betyder også, at jeg gør mit ypperste. Jeg er hele tiden i udvikling, og min faglige stolthed vokser og vokser her på JAC, fortæller socialpædagog i Bevægelse og samvær, Lone Dahl.

Stolthed og tillid skaber muligheder for læring og udvikling

Vi tror på, at hvis du er glad for dit arbejde og det samarbejde, du er en del af, så smitter det også af på kvaliteten af arbejdet og samarbejdet med borgerne – og understøtter vores mission om at skabe de bedste muligheder for læring og udvikling for borgerne.

”Det er vigtigt at investere i vores medarbejdere og i vores arbejdsmiljø. Vi har brug for hinanden på JAC - JAC er intet uden medarbejderne – og det gør vi som ledelse alt for, at medarbejderne mærker og ved. Vi har tillid til hinanden og tror på, at alle har en masse at byde på og er en uundværlig ressource, hvis vi skal lykkes sammen og få det fulde potentiale frem hos os selv og borgerne”, forklarer Ann-Christina Matzen, JAC’s centerleder.

Om Danmarks Bedste Arbejdspladser

Great Place to Work kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser. Det sker med udgangspunkt i en undersøgelse af medarbejdertrivsel og arbejdskultur. Undersøgelsen måler på parametre som tillid, troværdighed, respekt, stolthed, fællesskab og retfærdighed. Blandt de arbejdspladser, der får en certificering kårer Great Place to Work de bedste arbejdspladser i 51 lande verden over.

JAC har deltaget i certificeringsprogrammet siden 2016 og er med i kategorien mellemstore arbejdspladser (50-499 medarbejdere). Specialprisen 'Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads' uddeles på tværs af kategorier. JAC har ligget på listen over Danmarks Bedste Arbejdspladser siden 2016.

 

Hvad siger medarbejderne? 

Billede af medarbejder på JAC

Se og hør to medarbejdere fortælle, hvorfor JAC er Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads.

Søndagsmagasin om JAC

Billede af personale og medarbejdere på JAC

TV 2 Lorrys Søndagsmagasin har lavet et program om JAC.

Prisoverrækkelse

Billede af medarbejdere fra JAC i Cirkusbygningen

JAC fik overrakt prisen ved et arrangement i Cirkusbygningen, hvor centerleder Ann-Christina Matzen Andreasen holdt tale.