Støttet beskæftigelse

På JAC kan vi tilbyde flere forskellige muligheder for beskæftigelse på arbejdsmarkedet, hvor jobcoaches støtter og vejleder dig i arbejdet. 

Ønsker du at prøve kræfter med arbejdsmarkedet, men har brug for daglig støtte, så har vi forskellige muligheder. 

Arbejde i IKEA

En gruppe medarbejdere fra Tekstilværkstedet, Snedkerværkstedet og Vintappergården arbejder hver formiddag i IKEA i Gentofte sammen med et personale fra værkstederne. 

Nextjobs virksomheder

Nextjob, som er JAC's særlige arbejdsmarkedsrettede afdeling, har fire små virksomheder med jobcoaches tilknyttet. Her er målet at udvikle dine kompetencer, så du eventuelt med tiden kan komme videre i et job uden for de støttede rammer.

Caféarbejde

Café Nema er en arbejdsplads for dig med særlige behov, der har lyst til køkken- og caféarbejde. Café Nema driver kantinen på JAC.

Genbrugsbutik

iGenbrug er en arbejdsplads for dig med særlige behov, der har lyst til at arbejde i en genbrugsbutik og med at indsamle, sortere og istandsætte genbrugsvarer. 

Gartnerarbejde

Gartnerteamet er for dig med særlige behov, der har lyst til at arbejde med at beskære buske, slå græs, klippe hæk og andet gartnerarbejde for virksomheder og private.

Pedelarbejde

Pedelteamet er for dig, der har lyst til at arbejde med pedel- og serviceopgaver som fx at feje, reparere småting, rydde op, samle møbler, slå græs og meget mere.

Læs mere om de forskellige muligheder i menuen til venstre.