Praktik på JAC

Du er altid velkommen til at komme i praktik i ét af vores tilbud for at se, om det kunne være noget for dig. 

Vi er altid glade for at få praktikanter i vores tilbud. Du kan komme i praktik i 1-4 uger, alt efter hvor lang tid du har brug for at være her for at finde ud af, om det kunne være noget for dig. Kontakt funktionslederen i dét tilbud på JAC, hvor du gerne vil i praktik eller tilbuddet direkte.

Et praktikophold hos os kræver et betalingstilsagn fra din kommune. Har du allerede et tilbud på Hørkær, JAC Sydvest eller AC Kellersvej, skal din kommune ikke betale, men stadig godkende din praktik. Du skal også have betalingstilsagn fra din kommune til din kørsel, mens du er i praktik her. Vi kan hjælpe dig med at tage kontakt til din kommune og indhente betalingstilsagn. 

Når du er i praktik hos os, får du tilknyttet en praktikvært fra tilbuddet, som tager sig af dig og sørger for, at du har det godt. 

Intern praktik på JAC

Er du allerede i et tilbud på JAC og vil gerne prøve kræfter med andre opgaver, så har du også altid mulighed for at komme i praktik i ét af vores andre tilbud. Kontakt funktionslederen i dit tilbud, og så vil han eller hun hjælpe dig videre.

Se kontaktoplysninger til JAC's tilbud her