Fysioterapi og ergoterapi

I vores Center for Specialterapi kan du få terapi, træning og rådgivning, der kan være med til at øge din livskvalitet.

To hænder giver high five

Er det en udfordring at komme op af trapperne i dit hjem? Har du problemer med at spise eller synke? Vil du gerne kunne mere selv i din hverdag? Så kan Center for Specialterapi hjælpe dig. Vi kan gennem fysioterapeutisk og ergoterapeutisk træning og behandling hjælpe dig med at vedligeholde og udvikle dine færdigheder. 

Hvem kan vi hjælpe?

Vores terapi og behandling er målrettet dig, der på grund af dit fysiske handicap eller din adfærd ikke kan gøre brug af normal fysioterapi og ergoterapi. Vi har en specialiseret viden om de særlige følger og konsekvenser, der kommer af at leve med et handicap. Derfor kan vi sætte ind lige præcis dér, hvor du har behov for det og tage de nødvendige hensyn. 

Kurser og undervisning

Center for Specialterapi udbyder også en bred vifte af kurser til både fagpersoner og borgere, der har som mål at øge livskvaliteten hos borgere med særlige behov. Se boksen til højre.

Mere information

Ønsker du at vide mere om Center for Specialterapi og hvad vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os eller læse mere på vores egen hjemmeside. Se boksen til højre.

Adresse

Bank Mikkelsens-Vej 1
2820 Gentofte
Tlf.: 39 98 79 12
Mail: centerforspecialterapi@gentofte.dk

Telefontid

Vi træffes bedst i dagtimerne i hverdagene. Læg en besked på telefonsvareren, hvis vi ikke er der, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vil du vide mere?

Borger træner med at kaste små puder

Du kan læse mere om Center for Specialterapi på deres egen hjemmeside.

Kurser fra CFS

Billede af Center for Specialterapis kursuskataloger

Center for Specialterapi udbyder en bred vifte af kurser, som kan ses på Center for Specialterapis hjemmeside.