Vintappergården

Vintappergården er et beskæftigelsestilbud med en særlig sundhedsprofil.

På Vintappergården kan du arbejde med pakkeopgaver for firmaet Eldon Biologicals A/S og samtidig have fokus på din sundhed. Vi er beliggende i naturskønne omgivelser ved Mariebjerg Kirkegård, som vi aktivt bruger til forskellige bevægelsesaktiviteter.

Vigtige arbejdsopgaver, der redder liv

Som medarbejder på Vintappergården udfører du et stykke vigtigt og værdifuldt arbejde for firmaet Eldon Biologicals A/S, da vi til dagligt arbejder med at pakke blodtypekort for virksomheden. Pakkeprocessen er delt op imellem flere medarbejdere, der hver især står for at pakke én ting i posen. Vi lægger stor vægt på samarbejde og på at hjælpe hinanden med arbejdet. Samtidig er det en arbejdsopgave, du kan tage i dit eget tempo, da vi ikke har stramme deadlines.

Vi har et rigtig godt samarbejde med Eldon Biologicals A/S, og direktøren kigger nogle gange forbi med lidt medarbejderpleje. Samtidig betyder det gode samarbejde, at du som medarbejder på Vintappergården har mulighed for at komme i praktik i virksomheden.   

Arbejdsopgaver i IKEA

En gang om ugen er vi en gruppe af medarbejdere, der arbejder i IKEA. Her løser vi forskellige arbejdsopgaver som fx at sætte returvarer på plads.

Sundhedsprofilen

På Vintappergården går arbejde og sundhed hånd i hånd. Derfor kan du som medarbejder deltage i forskellige sundhedsrettede læringsmiljøer, hvor der er fokus på at styrke dit fysiske og psykiske velvære. Vi har fx løbehold og træning i fitnessrum på Sandtoften eller i vores eget på Vintappergården. Vi tilbyder også udfordrende bevægelsesaktiviteter ude og inde, yoga, cykling, boccia, et fast ugentligt svømmehold og noget, vi kalder "Krop, dans og kommunikation". Du lærer også om sund kost, og hvordan du køber ind efter sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

Vi vægter medinddragelse og deltagelse højt, og derfor får du som medarbejder tilbudt en årlig udviklingssamtale, hvor vi sammen kigger på dine individuelle sundhedsmål og følger op og evaluerer målene. 

To dage om ugen har vi en bus til rådighed, som vi bruger til at køre ud i naturen og få gode og aktive oplevelser.

Som på resten af JAC har du mulighed for at tage kurser og læringsforløb. Læs mere om JAC’s kurser og læringsforløb her

Et godt arbejdsmiljø

På Vintappergården arbejder vi aktivt med at skabe et godt arbejdsmiljø, der bidrager til, at vi alle får et godt, sikkert og sundt arbejdsliv. Vi har særligt fokus på vores psykiske arbejdsmiljø, fællesskabet og på at have en dialog omkring sundhedsfremme. 

 

Vi arbejder i IKEA

Billede af medarbejder i IKEA

Som medarbejder på Vintappergården kan du også få udfordringer i møbelvirksomheden IKEA i Gentofte. En eftermiddag om ugen er vi en gruppe, der arbejder i IKEA med støtte fra et personale fra værkstedet.

Kontakt

Vintappergården
Lyngbyvej 485
2820 Gentofte
Tlf.: 20 35 26 64
Mail: jac-vintappergaarden@gentofte.dk

Funktionsleder
Maybritt Perlt Jeppesen
Tlf.: 51 41 88 55
Mail: mpj@gentofte.dk