Samarbejde med virksomheder

JAC har en lang tradition for at samarbejde med private og offentlige virksomheder, hvor vores værksteder bl.a. fungerer som underleverandører af forskellige produkter og ydelser.

Hænder arbejder med montage

Værkstederne kan tilbyde en lang række kompetencer inden for diverse snedkerarbejde, syarbejde, industri- og montagearbejde.

Værkstederne tager både imod bestillingsopgaver på specifikke produkter og tilbyder forskellig arbejdskraft alt efter behov og ønsker. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde i menuen til venstre.

Styrk jeres sociale profil

Ud over at kunne producere og udføre div. pakke- og montagearbejde, så har vi også erfaring med, at vores borgere løser opgaver i virksomheder på arbejdsmarkedet. Vi samarbejder fx med IKEA i Gentofte, hvor en gruppe borgere fra JAC arbejder hver formiddag sammen med et personale fra JAC. Kunne I tænke jer at indlede et lignende samarbejde og styrke jeres sociale profil, så er I velkomne til at kontakte os. 

Vil I være praktikvært?

Vores særlige afdeling, Nextjob, arbejder med at afklare, udvikle og inkludere mennesker med særlige behov på arbejdsmarkedet. Nextjob samarbejder allerede med over 200 virksomheder, men er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere. Er jeres virksomhed interesseret i at have en borger i praktik, der kan løse simple opgaver, så kontakt Nextjob.
Læs mere om et samarbejde med Nextjob her

 

Kontakt

Funktionsleder 
Troels Malthe Pedersen
Tlf.: 51 64 83 61
Mail: tmap@gentofte.dk