Brugskunst og håndarbejde

Vi tager gerne imod bestillingsopgaver på brugskunst i keramik eller håndarbejde til brug i jeres virksomhed eller som firmagaver.

Billede af keramikprodukter fra JAC

 

Vores tilbud Kreativitet og Samvær samt vores Tekstilværksted kan levere en bred vifte af smukke, håndlavede produkter til jeres virksomhed.

Håndarbejde

Tekstilværkstedet har mange års erfaring med produktion af håndvævede tekstiler som fx viskestykker, tørklæder og duge. Derudover syer vi og arbejder vi med en lang række forskellige kreative opgaver i stof, filt og strik.

Keramikprodukter

Vi producerer brugsting som fx krus, vaser, lysestager og skåle, som vi bl.a. sælger til Novo Nordisk. Derudover producerer vi tegnede og malede kort og diverse årstidsrelaterede produkter.  

Vi tager meget gerne imod bestillingsopgaver, både på vores faste sortiment, men også på specialprodukter efter jeres ønske. Kontakt os for mere information og et uforpligtigende tilbud - eller kig forbi vores værksted på Sandtoften 3-7, 2820 Gentofte. Vi har åbent dagligt kl. 8.00-15.00.

Vores sociale profil

Kreativitet og Samvær og Tekstilværkstedet er beskyttede arbejdspladser, hvor medarbejderne har mange forskellige kompetencer. Men alle har særlige behov og arbejder derfor med støtte fra pædagogisk personale. 

Produktgalleri

Tørklæder fremstillet på Tekstilværkstedet

Her kan du se flere af vores flotte håndlavede produkter

Kontakt

For mere information om, hvad vi kan tilbyde, kontakt:

Funktionsleder;
Troels Malthe Pedersen
Tlf.: 51 64 83 61
Mail: tmap@gentofte.dk