Nyheder 2019

Pædagoger søges til Sansning og Samvær

28-08-2019

Brænder du for at arbejde med mennesker med særlige behov? Kan du arbejde med sansestimulation og læring? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

Pædagoger søges til nystartet tilbud

29-07-2019

Brænder du for at arbejde med mennesker med særlige behov? Interesserer du dig for naturen og kan lide at sætte nye ting i gang? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

Pædagog søges til Sansning og Samvær

23-05-2019

Vil du være med til at give borgere med særlige behov nye læringsmuligheder i livet? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

Er du én af Danmarks bedste ledere?

22-05-2019

Har du fingeren på pulsen inden for ledelse? Og vil du være med til at give borgere med særlige behov nye muligheder gennem læring? Så er det måske dig, vi har brug for.

Sansning og Samvær er flyttet

04-03-2019

Vores aktivitets- og samværstilbud Sansning og Samvær er flyttet ind i lækre, nyistandsatte lokaler på Bank-Mikkelsens Vej 5 i Gentofte.

Pædagog søges til Struktur og samvær

06-02-2019

Brænder du for at arbejde med udvikling af mennesker med særlige behov? Kan du arbejde struktureret? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? Så er du måske vores nye kollega.

Job- og afklaringskonsulent søges

01-02-2019

Brænder du for at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet videre i livet? Kan du skabe gode relationer og motivere sårbare mennesker? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads? 

Fysioterapeut søges

25-01-2019

Vil du være med til at skabe hverdagssejre for mennesker med særlige behov? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?