Servicearbejde i BRFkredit

Har du lyst til at arbejde med servicearbejde i en stor privat virksomhed?

Billede af rengøringsmedarbejder

Servicemedarbejder i BRFkredit er et tilbud til dig, der har lyst til at arbejde med servicearbejde i en privat virksomhed, og som har brug for særlige hensyn og støtte i arbejdet.

Vi står for serviceopgaver og rengøring i finanskoncernen BRFkredits hovedsæde i Lyngby. Her løser vi forskellige praktiske opgaver, forefaldende arbejde og rengør bygningens mange lokaler. Du kan med andre ord prøve kræfter med mange forskellige former for servicearbejde.

Dine arbejdsopgaver kan blandt andet være at servicere kaffemaskiner, løse praktiske opgaver i kantinen (Meyers Køkken), fylde papirvarer op, samle pap sammen, støvsuge, vaske gulv, rengøre toiletter og køkkener og tømme skraldespande.

En arbejdsplads med støtte

Vi er et rummeligt og mangfoldigt team. Vi stiller krav til dig som på en almindelig arbejdsplads, men en jobcoach sikrer, at du får den støtte i arbejdet, som du har brug for til at kunne løse arbejdsopgaverne og udvikle dig. Som servicemedarbejder møder du dagligt ind på BRFkredits hovedsæde i Lyngby, hvor vi har vores egne lokaler. Du bliver en synlig del af en stor virksomhed og indgår på lige fod med de øvrige medarbejdere i BRFkredit. Du har mulighed for at få dine egne ansvarsområder som fx at tørre garderobeskabe af eller at arbejde med fl ere forskellige områder, alt efter hvad du kan og har lyst til.

Vi arbejder hovedsageligt om morgenen og formiddagen, mens de øvrige medarbejdere også er i huset. Arbejdstiden ligger typisk mellem kl. 6.00-12.30 i hverdagene, men du kan godt møde fx kl. 8. Arbejdstiden tilrettelægges efter dine ønsker og behov.

Vi udvikler dig

Når du er en del af serviceteamet i BRFkredit, sørger vi for, at du hele tiden udvikler dig og lærer nyt. Du bliver løbende oplært i arbejdsopgaverne og kommer bl.a. på kursus i rengøringsteknik, førstehjælp og arbejdsteknik.

Jobcoaches støtter dig

Du arbejder sammen med andre serviceassistenter og to jobcoaches, der hjælper og støtter dig i arbejdet.

Hvad kræver det?

Du skal have lyst til at arbejde med servicearbejde i en stor virksomhed og deltage i en særlig tilrettelagt rengøringsuddannelse. Før du begynder, kommer du bl.a. på kursus på EUC, hvor du lærer de forskellige rengøringsfunktioner. Du vil også få en grundig oplæring, hvor vi sikrer, at dine opgaver passer til dine evner og interesser.

Priser og visitation

For information om priser og visitation kontakt leder Troels Malthe Pedersen på tlf.:51 64 83 61 eller på tmap@gentofte.dk

Kontakt

Vil du vide mere om servicearbejde i BRFkredit, så kontakt:

Leder
Troels Malthe Pedersen
Tlf.: 51 64 83 61
tmap@gentofte.dk