Montageværkstedet

Montageværkstedet er for dig, der har lyst til at bruge dine hænder og arbejde på et travlt produktionsværksted.

Borger sidder med montageopgave

Montageværkstedet er et stort værksted, hvor vi løser montageopgaver for eksterne kunder og arbejder med faste deadlines. Vi lægger vægt på, at du får udfordrende og afvekslende opgaver. Vi samarbejder om opgaverne, men du har også mulighed for at løse opgaver selvstændigt. Du får støtte og hjælp fra pædagogisk og fagligt personale efter behov.

Vi har hele tiden spændende arbejdsopgaver og pakker fx sølvpudseklude for Georg Jensen og Sterling, medicinudstyr for medicinalvirksomheder, samler indsatsblade til kataloger og pakker goodiebags for Langelandsfestivalen og meget mere.

Vi får af og til hjælp fra de andre værksteder på JAC, når vi får en stor ordre ind. På den måde lærer du også medarbejdere fra de andre værksteder at kende.

Arbejde i IKEA og i Sterling

Når du arbejder på Montageværkstedet, har du mulighed for at arbejde i IKEA én eller flere formiddage om ugen. Læs mere i linket til højre.

En gang om måneden går en lille gruppe over og løser arbejdsopgaver i Sterling, som ligger nogle få hundrede meter fra Montageværkstedet.

Lær nyt og få nye muligheder

Vi tror på, at alle kan lære nyt og udvikle sig. Som en del af dit arbejde på Montageværkstedet kan du derfor deltage i forskellige læringsforløb og kurser på JAC. Montageværkstedet afholder kurset ’Arbejdstræning på arbejdsmarkedet’, hvor du lærer, hvordan det er at arbejde i en stor virksomhed og ’Arbejdskultur på en stor produktionsarbejdsplads’, hvor du lærer hvad det kræver at være på en stor arbejdsplads. Læs mere om kurserne her  

 

Vi arbejder i IKEA

JAC-medarbejder i IKEA

Som medarbejder på Montageværkstedet kan du også få udfordringer og arbejdsopgaver i møbelvirksomheden IKEA i Gentofte. Hver formiddag er vi en gruppe, der arbejder i IKEA med støtte fra et personale fra værkstedet.

Kontakt Montageværkstedet

Montageværkstedet
Sandtoften 3-7
2820 Gentofte
Tlf.: 45 28 05 35

Funktionsleder
Troels Malthe Pedersen
Tlf.: 51 64 83 61
tmap@gentofte.dk