Kom til julemarked!

Billede af kræmmerhuse på troldegren

Kom og køb smuk, håndlavet brugskunst fra vores værksteder, genbrugsting og -tøj, lækker julemad og meget mere, når vi holder julemarked lørdag d. 29. nov. kl. 10.30-16.00 på Sandtoften 3-7.

Læringsforløb og kurser

Billede af JAC's kursuskatalog 2014/2015

Vil du lære mere og udvikle dig? Fra september 2014 udbyder JAC som noget helt nyt læringsforløb og kurser til borgere med særlige behov. 

Nyheder fra JAC

Vi søger funktionsleder til aktivitets- og samværsområdet

Har du en erfaring med at arbejde med læring og personlig udvikling hos borgere med begrænset og meget forskelligt funktionsniveau? Vil du være med til at udfolde og implementere Job- & Aktivitetscentret i Gentofte Kommunes (JAC) nye strategi, der bygger på en grundlæggende tro på, at alle mennesker kan få nye kompetencer og muligheder igennem læringsforløb? Kan du håndtere personaleledelse og samtidig udvikle aktivitets- og samværsområdet for borgere med udviklingshæmning? Så er det måske dig, vi venter på.

JAC inviterer til julemarked

Kom og køb smuk håndlavet brugskunst fra vores værksteder, genbrugsting og -tøj, lækker julemad og meget mere, når vi byder indenfor til julemarked lørdag den 29. november kl. 10.30-16.00.

Nextjob i Villabyerne

JAC's særlige afdeling, Nextjob, har haft besøg af lokalavisen Villabyerne i deres tre produktionsvirksomheder, Café Nema, iGenbrug og Gartnerteamet. Det er der kommet en række flotte artikler ud af.